Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Jihočeská Niva

Údaje o potravině

Hmotnost: 110 g
Země výroby: Česká republika
Země původu: neuvedeno
Výrobce: Madeta, a.s.
Dodavatel: neuvedeno
Privátní značka: neuvedeno
Data ze dne: 1.1.2019
Čárový kód EAN: 8593803336343, 8593803336039
Zpracovatelé: Madeta, a.s.
348 Čteme etikety za vás



Popis

Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty

Nutriční hodnoty

100 g 1 porce
110 g
% DDD
Energie 348 kcal 383 kcal 17 %
1457 kJ 1602.7 kJ
Bílkoviny 22 g 24.2 g 34 %
Sacharidy 0.6 g 0.66 g 1 %
z toho cukry 0.6 g 0.66 g
Tuky 29 g 31.9 g 41 %
nasycené 19 g 20.9 g
nenasycené neuvedeno neuvedeno
Vláknina neuvedeno neuvedeno
Sůl neuvedeno neuvedeno

Složení

  • mléko
  • jedlá sůl
  • mlékařská kultura
  • ušlechtilá plísen Penicillium roqueforti

Alergeny

  • mléko, mléčné složky


Předchozí podoba potraviny


Podrobné hodnocení

Kritérium Poznámka Body
Loga Klasa, českývýrobek, chráněné zeměpisné označení 1
Konkrétní země původu/výrobce(mimo CZ) - neuvedeno - 6
Éčka bez aditiv 15
Konkrétní požadavky na složení nehodnotí se 2
Uvedeno zdravotní tvrzení - neuvedeno - 0
Uvedeno výživové tvrzení - neuvedeno - 0
Obsah přidaných dusitanů - neuvedeno - 0
Obsahuje složku "extrakt z droždí" bez skrytých glutamátů 0
Obsah blíže neurčeného aroma neobsahuje 3
  Celkem: 27

Jak hodnotíme? Podívejte se na náš systém hodnocení.




Navrhnout změnu

* Informace jsou převzaté z etikety daného výrobku

* Potravina byla vložena nezávisle na výrobci


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Dostupnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k potravině.

Nejnovější články

Radioporadna Český rozhlas Hradec Králové

Tentokrát o marmeládě, džemu a skladování potravin.

10 pravidel WHO

Základní pravidla pro uchování nezávadnosti potravin.

Aplikace FÉR potravina v novém

Do konce tohoto týdne pro oba systémy (Android i iOS) bude k dispozici…
Novinky, akce, recepty a mnoho dalšího
pravidelně ve vašem emailu
Chcete vidět jak náš newsletter vypadá?