| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 12.10.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Do misky nalijeme vodu, přidáme vejce, špaldovou mouku a koření. Během kvedlání postupně přisypáváme rýžovou moukou dokud nevytvoříme požadovanou hustotu hladkého palačinkového těsta. Těsto pomocí naběračky vlijeme na rozpálenou pánev s nepřilnavým povrchem. Nakláněním pánve těsto rovnoměrně rozlijeme až ke krajům pánve. Palačinky opečeme po obou stranách. Hotové palačinky můžeme potřít kvalitní marmeládou nebo džemem. Hodí se i čerstvé ovoce nebo ovocný sojový jogurt.
Pánev můžeme potřít včelím voskem nebo hoblinkou másla. Při použití másla už to, ale nebude palačinka bez užití mléka.
Přidat komentář