| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 31.05.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 8 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Skořice mletá Mikado
Skořice, mletá
Nejdříve si uvaříme rýži úplně doměkka, skoro do rozvaření v kokosovém mléce a jen trošku osolíme. Vařím tedy do zhoustnutí, poté přidáme 1 vanilkový cukr (nebo třtinový 2-3 lžíce) a promícháme, necháme chvíli ještě povařit. Nakonec sejmeme z plotny a na talíři posypeme kakaem, malou špetkou skořice a smíchanou směsí z mletých vlašských oříšků a kokosu. Dobrá a zdravá varianta sladké snídaně.
Přidat komentář