| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 28.12.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
30 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | 100 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Všechno nakrájet na malé kostky a dusit 15 minut. Poté přidat rajčatový protlak a kečup a krátce dodusit. Podává se s dušenou rýží nebo s chlebem.
Tento recept jsem si vymyslela.
Tomu říkám kulinářská fantazie. Rajčata, protlak a pro jistotu ještě kečup:-P Fšechno! na kostičky a příloha chleba. Masakr, vlastně sloní žrádlo:-D Prosím tě, Vladislavo už nic sama nevymýšlej... lebhi36
Přidat komentář