| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 25.09.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | neuvedena | 
| Doba vaření: | neuvedena | 
| Počet porcí: | 3 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
Pórek osmahneme na olivovém oleji, přidáme pokrájenou hlívu ústřičnou, zalijeme mírně vodou, osolíme a podusíme pod pokličkou. Poté přidáme uvařené fazole, špecle a prolisovaný česnek. Prohřejeme.
Přidat komentář