| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 25.09.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Pórek osmahneme na olivovém oleji, přidáme pokrájenou hlívu ústřičnou, zalijeme mírně vodou, osolíme a podusíme pod pokličkou. Poté přidáme uvařené fazole, špecle a prolisovaný česnek. Prohřejeme.
Přidat komentář