| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 14.09.2011 |
| Druh receptu | Příloha |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | 20 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 5,16 g | 27,72 g | 2,69 g | 705,26 kJ (168 kcal) |
| celkově | 10,32 g | 55,44 g | 5,38 g | 1 410,52 kJ (337 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Brambory pokrájené na kostičky uvaříme do měkka lehce osolené a s kmínem. Mezitím, co se brambory budou vařit, osmahneme na másle jarní cibulku, přisypeme promyté a potrhané kousky špenátu, přidáme na kostičky pokrájená rajčata a prolisovaný česnek. Pár minut povaříme. Není třeba již dosolovat, pokud jsme si brambory již osolili. Brambory slijeme, prošťoucháme a smícháme se špenátovou směsí.
Podáváme k rybě, drůbežímu masu nebo k fazolovým luskům.
Přidat komentář