| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 30.04.2011 | 
| Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					15 min | 
| Doba vaření: | 90 min | 
| Počet porcí: | 10 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Farina Senza Glutine Kukuřičná mouka
								
								
								Kukuřičná mouka, bezlepková, BIO.
							
								
									Rýžový drink mandlový
								
								
								Rýžový drink mandlový mini s brčkem. Bezlepkový. 
							
								
									Olio extra vergine di oliva
								
								
								Extra panenský olivový olej
							
								
									Olio di sansa di oliva
								
								
								Olivový olej z pokrutin
							
								
									10 čerstvých vajec
								
								
								Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
							
								
									6 čerstvých vajec
								
								
								Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 6,23 g | 40,58 g | 19,10 g | 1 506,07 kJ (360 kcal) | 
| celkově | 62,33 g | 405,76 g | 191,03 g | 15 060,70 kJ (3597 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Švestky dáme do malého hrnce, zalijeme trochou vody a dáme na 10 minut povařit. Všechny suroviny smícháme a vlijeme do máslem vymazané a moukou vysypané formy na bábovku. Pečeme na 170 stupňů přibližně hodinu a půl podle typu zvolené formy.
Přidat komentář