| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 24.10.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
40 min |
| Doba vaření: | 10 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Uvařené brambory nastrouháme najemno, smícháme s ostatními surovinami a zaděláme tužší těsto. Vyválíme placku, nakrájíme na čtverečky podle velikosti švestky a tvoříme knedlíky. Vaříme ve vroucí vodě asi 10 minut. Podáváme sypané pohankovou strouhankou, nebo třtinovým cukrem, máslem a nastrouhaným tvarohem.
Přidat komentář