| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 18.07.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Sýrové tortellini uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle orestujeme nasekaný česnek, přidáme kečup, sůl, třtinový cukr a na kousky pokrájená rajčata, vše chvíli povaříme. Rajčatovou omáčkou poléváme uvařené tortellini a podáváme sypané parmazánem.
Přidat komentář