| Autor: | Viťa |
| Datum přidání | 26.01.2013 |
| Druh receptu | Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 8 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
TO z jehličí smrku BIO
Koncentrát k přípravě nealkoholických nápojů.
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
Všechny suroviny na těsto smícháme dohromady. Po vyšlehání nalijeme těsto do předem vymazané a hrubou moukou vysypané formy. Na těsto nasypeme rybíz a dáme péct asi na 30 minut do předem vyhřáté trouby na 160°C.
Koláč je nižší, pokud chcete koláč vyšší, použijte dvojitou dávku těsta.
Přidat komentář