| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 02.11.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | 20 Kč | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Kokosový cukr
								
								
								Kokosový cukr
							
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Nové koření Avokádo
								
								
								Nové koření celé
							
								
									Machland Kysané zelí
								
								
								Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
							
Propláchnuté zelí okořeníme a osolíme, přidáme nahrubo nastrouhaná jablíčka.Dusíme doměkka. Cibulku zpěníme na másle, přidáme trochu mouky, vzniklou jíšku zalijeme trochou vody z podušeného zelí, povaříme. Tento bešamel přidáme do zelí a ještě trochu podusíme.Ochutíme trochou cukru a octa.Výsledná chuť má být sladkokyselá.Dobrou chuť
Recept jsem našla v časopise, zaujal mě, uvařila a výsledek byl tak dobrý, že se chci podělit s ostatními.
Přidat komentář