| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 02.11.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | 20 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Kokosový cukr
Kokosový cukr
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Nové koření Avokádo
Nové koření celé
Machland Kysané zelí
Zelenina mléčně kvašená, pasterovaná.
Propláchnuté zelí okořeníme a osolíme, přidáme nahrubo nastrouhaná jablíčka.Dusíme doměkka. Cibulku zpěníme na másle, přidáme trochu mouky, vzniklou jíšku zalijeme trochou vody z podušeného zelí, povaříme. Tento bešamel přidáme do zelí a ještě trochu podusíme.Ochutíme trochou cukru a octa.Výsledná chuť má být sladkokyselá.Dobrou chuť
Recept jsem našla v časopise, zaujal mě, uvařila a výsledek byl tak dobrý, že se chci podělit s ostatními.
Přidat komentář