| Autor: | flybee | 
| Datum přidání | 30.12.2011 | 
| Druh receptu | Večeře, Oběd | 
| Doba přípravy surovin:  | 
					10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| 
						
							 Přidat vlastní foto 
						
					 | 
				|
				
				
				
				
				
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Pilos Smetana kysaná
								
								
								Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
							
Fenykl rozkrojíme po délce, čerstvé listy dáme stranou, hlízy vaříme nad párou asi 15 minut. Necháme okapat a vymastíme zapékací misku, kterou vyložíme fenyklem. Přelijeme směsí osolené smetany, ochucené pepřem a muškátovým oříškem a naředíme 2 lžícemi fenyklového vývaru.Posypeme strouhaným sýrem a zapékáme asi 15 minut v troubě. Na talíři posypeme nakrájenými fenyklovými listy.
Lehká a velmi chutná večeře.
Přidat komentář