| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 01.05.2012 |
| Druh receptu | Večeře, Snídaně, Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Nechám vločky namáčet přes noc nejlépe v jahodovém sirupu, nasáknou chuť jahod a nabobtnají. Potom je nechám změknout za mírného varu v mandlovém mléce, přidám ostatní suroviny a případně dochutím, přidám či uberu, co bude potřeba. Asi po 15min. vypnu a nechám dojít.
Výborné ještě se směsí nasekaných vlašských ořechů nebo s rozinkami.
Přidat komentář