| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 15.01.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 17,70 g | 45,82 g | 13,04 g | 1 354,93 kJ (324 kcal) |
| celkově | 35,39 g | 91,65 g | 26,08 g | 2 709,85 kJ (647 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Připravíme si zeleninu. Mrkev a celer očistíme a nakrájíme, mrkev krájíme šikmo na špalíčky. Očištěné žampióny pokrájíme na čtvrtky. K zelenině přidáme cibuli, žampióny, provensálské koření a podle chuti osolíme. Chvíli společně restujeme. Poté přesypeme do zapékací misky a dáme zapéct. Pečeme zhruba 35 minut na 200-220 stupňů. Těsně před koncem posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme šťávou z půlky citrónu. Před podáváním ještě posypeme kudrnatou petrželkou. Podáváme s bramborem.
Přidat komentář