| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 11.08.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Vegetol gold
Rostlinný jedlý olej jednodruhový
Slunečnicový olej
Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 6,73 g | 28,49 g | 8,53 g | 934,17 kJ (223 kcal) |
| celkově | 26,91 g | 113,95 g | 34,11 g | 3 736,67 kJ (892 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na trošce slunečnicového oleje osmahneme pórek a lehce osolíme. Mezitím si pokrájíme očištěnou mrkev na půl centimetrové špalíčky, brambory a žampióny na kostičky. K pórku přidáme mrkev a brambory, po chvíli i žampióny a kmín. Restujeme téměř do měkka. Pekáček lehce vymažeme olejem, nasypeme zeleninovou směs. Promícháme s bazalkou a rajčaty. Zapečeme v předehřáté troubě na 200°C. Podáváme sypané pažitkou.
Přidat komentář