| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 26.09.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Mozzarella
Čerstvý, nezrající sýr s obsahem sušíny 48 %.
Mozzarella uzená
Čerstvý nezrající sýr uzený přírodním kouřem (s obsahem sušiny 48 %).
Billa Tuna Brine
Tuňák celý, přírodní, rybí konzerva, sterilováno.
Brambory si v osolené vodě uvaříme do poloměka. Zapékací mísu si vymažeme máslem a poklademe na kolečka nakrájené brambory, tuňáka a nakrájené olivy, další vrstvu brambor a tak pokračujeme dál. poslední musí být opět brambory, na vrch dáme mozzarelu a asi v půlce pečení přilijeme smetanu.
Přidat komentář