| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 10.06.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 5 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Do máslem vymazaného pekáčku vložíme na kousky pokrájený květák a tempeh. V misce si rozmícháme špaldovou mouku, sůl, bylinky a muškátový květ s vodou. Hotovou směsí zalijeme květák. Lehce promísíme a dáme zapéct. Pečeme v předehřáté troubě s víkem na 200 stupňů. Zhruba po půl hodině vyndáme z trouby, posypeme sýrem a necháme dopéct (už bez víka). Podáváme s bramborovou kaší.
Přidat komentář