| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 30.05.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Tofu uzené
Sójový výrobek
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
Do hrnce nalijeme olej a necháme rozpálit, poté orestujeme zeleninu na kostičky a přidáme nakrájenou a předem uvařenou kapustu, zalijeme vývarem nebo vodou a přidáme kostku zeleninovho bujonu (bioline) a uzené tofu a osolíme, takto necháme vařit minimálně jednu hodinu. Hotovou polévku servírujeme s nakrájenými druhy sýrů na kostičky, případně s opečenými krutony nebo chlebem.
Přidat komentář