| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 15.09.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Nejdřív si na pánvičce nechám trošku (ne úplně) změknout mrkev, aby nebyla tvrdá. Potom přijdou na řadu fazole, já použila 2 plechovky, aby byla barevná - bílé i červené fazole, dostatečně podleji vodou/vývarem, přidám pórek, stroužek česneku, houby, osolím a opepřím a nechám spolu provařit. Takto nechávám vařit do úplného změknutí a mezitím si připravím z kvalitního másla a mouky jíšku, kterou poté přidám k polévce a zahustím, ochutnám, případně ještě dosolím a podávám s opečenou celozrnnou bagetkou.
Přidat komentář