| Autor: | jenny.zx@ |
| Datum přidání | 07.08.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Příloha, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 10 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 60 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Petit chévre doux
Francouzský čerstvý sýr z pasterovaného kozího mléka, krájený.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 3,01 g | 7,37 g | 13,10 g | 625,59 kJ (149 kcal) |
| celkově | 12,06 g | 29,46 g | 52,39 g | 2 502,34 kJ (598 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Oloupané avokádo a sýr nakrájíme na kostičky, rajčata na měsíčky, natrháme řasu a nadrobno nakrájíme bylinky. Dochutíme solí, olejem a pepřem a všechno opatrně promícháme. Můžeme podávat např. s opečeným chlebem.
Přidat komentář