| Autor: | Raskenius |
| Datum přidání | 16.03.2013 |
| Druh receptu | Příloha, Svačina, Večeře, Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | neuvedeno |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Tofu s řasou
Sójový výrobek
Marinované tofu
Sójový výrobek
Agar - Agar
Zahušťovadlo
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| celkově | 79,91 g | 46,79 g | 115,64 g | 6 376,98 kJ (1523 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Obě tofu nakrájíme na plátky a poté na silnější nudličky. Okapaný chřest překrojíme příčně na špalíčky dlouhé asi 2 cm. Přidáme opranou a jemně nakrájenou pažitku a vše zalijeme soja-tatarkou promíchanou s chladlým tekutým agar agarem.Salát dochutíme mletým pepřem a solí.
Veganský salát jenž je složen z úhledně nakrájených surovin spojených zahoustlou soja-tatarskou omáčkou, která vhodně doplňuje chuť marinovaného tofu.
Přidat komentář