| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 01.04.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 6 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Strouhaný sýr Švýcarského typu
Přírodní, polotvrdý, zrající sýr
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
Pomodori Pelati San Fabio
Loupaná rajčata v rajčatové šťávě - pasterováno.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 16,67 g | 65,34 g | 5,90 g | 1 617,87 kJ (386 kcal) |
| celkově | 100,02 g | 392,06 g | 35,39 g | 9 707,21 kJ (2318 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety si uvaříme podle návodu. Na rozpálené pánvi dozlatova orestujeme cibulku, přidáme česnek a rajčata, směs prohřejeme, nakonec přidáme špetku kari, sůl a podle chuti pepř. Podáváme k těstovinám se strouhaným sýrem (případně tofu pro vegany).
Přidat komentář