| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 18.07.2010 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 2 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Jihočeská Niva
								
								
								Poloměkký zrající plnotučný sýr s plísní uvnitř hmoty
							
								
									Pilos Smetana kysaná
								
								
								Smetana kysaná pochoutková. Obsah tuku min. 16%.
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 44,66 g | 107,22 g | 55,34 g | 4 387,45 kJ (1048 kcal) | 
| celkově | 89,33 g | 214,45 g | 110,69 g | 8 774,90 kJ (2096 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Sýrové tortellini uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Na másle orestujeme na kousky pokrájenou jarní cibulku, přidáme nastrouhaný sýr, nivu, zakysanou smetanu a opékáme tak dlouho, dokud se nám sýr nebude táhnout. Na talíř nasypeme tortellini a polijeme sýrovou omáčkou.
Přidat komentář