Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ledový salát s česnekovými topinkami
Autor: flybee
Datum přidání 30.12.2011
Druh receptu Příloha
 
Doba přípravy
surovin:
15 min
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • ledový salát
  • 4 lžíce zálivky Vinegret
  • 8 krajíčků celozrnného chleba
  • 4 stroužky česneku
  • 50 g sezamových semínek

Na zálivku Vinegret:

  • 3 lžíce rostlinného oleje
  • lžíce citronové šťávy
  • lžička medu
  • lžička francouzské hořčice
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,05 g 24,64 g 17,93 g 1 199,56 kJ (286 kcal)
celkově 28,21 g 98,56 g 71,73 g 4 798,22 kJ (1146 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Metličkou vyšleháme zálivku.Salát očistíme a roztrháme na kousky. Přelijeme zálivkou a důkladně zamícháme. Na topinkovači nasucho opečeme chléb a potřeme jej česnekem. Nakrájíme ho na kostičky a položíme doprostřed talíře. Obložíme salátem a posypeme nasucho opečeným sezamem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

bolonske-spagety | 5.10.2015 - 22:14
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Mám ledový salát, tak se ho také zítra chystám vyzkoušet.

sharunka03 | 5.10.2015 - 20:35

Nějak to tu blbne to vkládání, já se na to už fakt :-(( psala jsem, že nám to moc chutnalo a že se k tomu ještě vrátím, taky mi to připadalo fádní, že něco k tomu dodám,ale nebylo třeba.

Pavlouš | 30.12.2011 - 10:51
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Tento salát mě mile překvapil! Bála jsem se, že bude při své jednoduchosti o ničem, ale zálivka je velice dobrá, sezam je skvělý nápad, opravdu nám to moc chutnalo, dávám si do oblíbených!

Nejnovější články

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…

Čerstvé ryby na Rohlíku? Proč ne!

Pro čerstvé ryby nemusíte už jen k moři. Do 48 hodin od výlovu mohou být na…

Další zajímavé recepty