Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Cizrnový "hummus" na sladko
Autor: Lucka
Datum přidání 02.04.2013
Druh receptu Snídaně, Svačina
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 6 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 250 g cizrny
  • olivový olej
  • mletá skořice
  • 1,5 lžičky medu
  • 2 lžičky třtinového cukru
  • 40 g tofu natural
  • 1/2 banánu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 8,96 g 25,16 g 4,07 g 733,47 kJ (175 kcal)
celkově 53,77 g 150,99 g 24,42 g 4 400,80 kJ (1051 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Cizrnu necháme den předem namočit a druhý den doměkka uvařiíme. Poté rozmixujeme nahrubo, k této směsi přidáme ostatní suroviny a znovu domixujeme v mixéru (nemusíme úplně na kaši). Hotovou směs namažeme na žitný chléb. 

Příběh receptu

Je to lepší volba než kupovaná marmeláda.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Svatomartinské hody a vína: Když tradice chutná

Martinská husa, mladé víno a starobylé zvyky – svatomartinské oslavy spojují…

Měkká voda, tvrdá fakta

Pitná voda z českých vodovodů sice splňuje hygienické normy, ale často obsahuje…

Kvalitní pánev - základ každé kuchyně

Nový test nezávislého časopisu dTest podrobil šestnáct běžně dostupných pánví s…

Další zajímavé recepty