| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 24.07.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Olešnický tvaroh jemný
Olešnický tvaroh jemný. Sušina 23%, tuk 2%.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Hořčice IL Nutrimento
Hořčice, celá semena. Bezlepková.
Mustard American Style
Hořčice na americký způsob
Mina Vegetable oil
Jedlý rostlinný olej jednodruhový nebo vícedruhový
Předehřejeme si troubu na 190-200°C. Pak si na pánvi s olejem připravíme špenát a česnek a mírně 3 minuty dusíme, po vychladnutí jej smícháme s krůtím masem nadrobno rozkrájeným, s bramborami, které jsme si uvařili doměkka a rozmačkaly, přidáme tvaroh, cibulku hořčici a polovinu strouhanky a osolíme a opepříme.Z hmoty si vytvarujeme placičky, které obalíme už jen ve zbylé strouhance a dáme péct asi na 20-25 minut dozlatova. Podáváme ihned teplé - nejlépe doplněné ještě nějakou omáčkou nebo dipem.
Přidat komentář