| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 29.08.2012 |
| Druh receptu | Oběd |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Brambory pečlivě omyjeme od hlíny a uvaříme i se slupkou s libečkem. Do hrnce nasypeme zeleninovou směs, mírně podlijeme vodou a osolíme bylinkovou solí. Pokud nemáme doma bylinkovou sůl můžeme si ji vyrobit. Mořskou sůl smícháme s bylinkami podle chuti - mletý tymián, bazalka, libeček, oregano, estragon, dobromysl, majoránka a další. Je-li zelenina měkká přidáme fazole a prohřejeme. Brambory oloupeme a pokrájíme na plátky. Podáváme s fazolovou směsí a zeleninovou oblohou nebo okurkovým salátem. Jako další přílohou může být karbanátek (Sunfood).
Přidat komentář