| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 18.07.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 24,32 g | 18,41 g | 3,11 g | 818,82 kJ (196 kcal) |
| celkově | 72,97 g | 55,22 g | 9,33 g | 2 456,46 kJ (587 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Fazole propláchneme, přes noc namočíme a vaříme nejlépe v papiňáku doměkka asi 15 minut. Pórek umyjeme, nakrájíme na kolečka a lehce zpěníme na olivovém oleji. Kuřecí prsíčka omyjeme, nakrájíme na malé kousky, nasypeme do pánve a na prudkém ohni osmahneme. Poté přidáme uvařené fazole, utřený česnek, sůl a na kousky pokrájená, omytá rajčata. Ochutíme octem a třtinovým cukrem, zamícháme a můžeme podávat.
Přidat komentář