Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Ovesné rizoto
Autor: e.tuto@
Datum přidání 13.02.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 3 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrnek ovsa
  • 1 cibule
  • 1 čerstvý fenykl
  • 1 mrkev
  • hrášek (sterilovaný nebo mražený)
  • špetka kurkumy
  • špetka soli
  • 1 dcl červeného vína
  • šťáva z půlky citrónu
  • bazalka a ředkvičky na ozdobu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 16,74 g 62,12 g 6,65 g 1 656,47 kJ (396 kcal)
celkově 50,23 g 186,37 g 19,96 g 4 969,40 kJ (1187 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Uvaříme oves. Na oleji osmahneme cibulku (nejlépe červenou) a nakrájený čerstvý fenykl. Pokapeme citrónem, přidáme mrkev a hrášek, okořeníme kurkumou a lehce osolíme. Podlijeme červeným vínem a dusíme. Ke konci přidáme bazalku a ředkvičky.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Nebojte se drůbežího masa a vajec!

Vysocepatogenní ptačí chřipka se sice šíří Evropou, ale kromě zdražování z…

Máte rádi utopence?

Domácí nebo kupované? Ať tak či tak, tak vždy záleží nejen na kvalitě uzeniny,…

Kontroly olivových olejů

Státní zemědělské a potravinářská inspekce (SZPI)kromě pravidelných kontrol…

Další zajímavé recepty