Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Italská zeleninová pánev s rýží
Autor: neznámý
Datum přidání 03.04.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček rýže Parboiled
  • 2 hrníčky vody
  • 1 hrst nastrouhaného sýru
  • 1 lžička rajčatového protlaku
  • 1 menší cuketa
  • 1 červená paprika
  • 1 cibule
  • 1 hrst černých oliv
  • 3 hrsti zelených fazolek
  • 1 lžička másla
  • bazalka, petrželka, oregáno, česnek
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 11,85 g 61,07 g 7,15 g 1 414,93 kJ (338 kcal)
celkově 47,41 g 244,28 g 28,60 g 5 659,73 kJ (1352 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži zalijeme vodou a uvaříme podle návodu na obalu. Zeleninu očistíme. Cuketu, olivy a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, papriku na kostičky a vše orestujeme na másle. Po chvíli ochutíme kořením a rajčatovým protlakem. Podáváme smíchané s rýží a sypané sýrem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

jane.novak | 22.10.2014 - 20:50
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

dTest: Každá druhá vinná klobása v testu neuspěla

Vzhledem k oblíbenosti vinných klobás na vánočních stolech Čechů, přebíráme a…

Děkujeme vám, FÉROVÍ čtenáři!

Děkujeme za vaši přízeň! Pojďme se ohlédnout za největšími úspěchy roku 2025 –…

Poslední nákupy bez stresu

Ani nákup těsně před Štědrým dnem nemusí být noční můra. Klíčem je připravit se…

Další zajímavé recepty