Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Italská zeleninová pánev s rýží
Autor: neznámý
Datum přidání 03.04.2011
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
20 min
Doba vaření: 30 min
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 hrníček rýže Parboiled
  • 2 hrníčky vody
  • 1 hrst nastrouhaného sýru
  • 1 lžička rajčatového protlaku
  • 1 menší cuketa
  • 1 červená paprika
  • 1 cibule
  • 1 hrst černých oliv
  • 3 hrsti zelených fazolek
  • 1 lžička másla
  • bazalka, petrželka, oregáno, česnek
  • sůl podle chuti

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 11,85 g 61,07 g 7,15 g 1 414,93 kJ (338 kcal)
celkově 47,41 g 244,28 g 28,60 g 5 659,73 kJ (1352 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Rýži zalijeme vodou a uvaříme podle návodu na obalu. Zeleninu očistíme. Cuketu, olivy a cibuli nakrájíme na tenká kolečka, papriku na kostičky a vše orestujeme na másle. Po chvíli ochutíme kořením a rajčatovým protlakem. Podáváme smíchané s rýží a sypané sýrem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

jane.novak | 22.10.2014 - 20:50
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Nejnovější články

Zničí blanšírování ovoce a zeleniny viry?

Teplota 70ºC a vyšší, již po krátkou dobu (1-2 minuty), se např. podle WHO…

Nejen Češi si umí dělat legraci...

Kolem Covid-19 je negativizmu až dost! Je dobré umět situaci občas odlehčit.

Pilulka? Ne :(

Něco málo pro zasmání ...

Další zajímavé recepty