| Autor: | Eva |
| Datum přidání | 03.11.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
1/2 hrnku cibule nakrájené na půlměsíčky zpěníme na oleji, přidáme hlívu, osolíme a dusíme. Až když je hlíva téměř měkká, přidáme zelí a jemné vločky s klíčky a 15 minut společně dusíme. Potom přidáme nakrájené česnekové tofu a ještě povaříme 5 minut. Na závěr přidáme lžičku shoyu (musíme s tím počítat na začátku, abychom nepřesolili), nakrájený kopr a vypneme. Příloha: Jáhly a pohanku propereme ve studené vodě, přidáme dvojnásobek vody, špetku kurkumy, špetku soli a nakrájenou cibuli. Pod pokličkou vaříme 10 minut. Pak necháme dojít.
Zdobíme pažitkou.
Přidat komentář