Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Rychlá buchta s červeným rybízem
Autor: Dita
Datum přidání 05.08.2010
Druh receptu Zákusek
 
Doba přípravy
surovin:
10 min
Doba vaření: 40 min
Počet porcí: 10 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť:
Cena:
Obtížnost:
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 1 ½  hrnek špaldové mouky
  • ½ hrnku polohrubé mouky
  • ½ hrnku cukru
  •  1 hrnek mléka 
  • 1/2 hrnku olivového oleje 
  • 2 vejce 
  • 1 ks prášek do pečiva

Na posypání:

  • 1 ½  hrnku červeného rybízu

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 7,19 g 56,52 g 15,43 g 1 630,44 kJ (389 kcal)
celkově 71,89 g 565,22 g 154,27 g 16 304,38 kJ (3894 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Červený rybíz opereme vodou a promícháme s trochou polohrubé mouky. Všechny suroviny  smícháme a nalijeme na vymazaný a vysypaný plech, poklademe červeným rybízem. Pečeme v předehřáté troubě na 170 stupňů asi 35 minut.

Tipy na vylepšení

Můžeme poklást i jiným ovocem (broskve, meruňky, jahody, jablka).


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Kájina | 5.08.2010 - 08:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Na zahrádce už byl zralý rybíz, tak jsem před chvílí dopekla tuto rychlobuchtu a je báječná!! Hned jsme ochutnali a už se na ní těším znovu po obědě jako moučník. Myslím, že do večera je pryč...:-)

Sunriska | 5.08.2010 - 08:05
Chuť:
Cena:
Obtížnost:

Opravdu výborná a rychlá! Moc jsme si pošmákli! :)

Nejnovější články

Varné typy brambor

Blíží se nám Vánoce a bramborové saláty. jaké typy brambor použít aby se nám…

Jak bezpečné a kvalitní jsou u nás potraviny?

jsme skutečně popelnicí Evropy nebo je to trochu jinak? Sami jsme byli…

Čerstvé ryby na Rohlíku? Proč ne!

Pro čerstvé ryby nemusíte už jen k moři. Do 48 hodin od výlovu mohou být na…

Další zajímavé recepty