| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 29.05.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 35 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Do vroucí vody vhodíme propláchnutou rýži. Po 5 minutách přidáme na kousky pokrájený květák, ovesné vločky a mrkev. Pokud máte k dispozici nať, přidejte ji k zelenině, nejenže dodají polévce další hodnotné látky, ale polévku hezky provoní. Ochutíme kmínem a vše vaříme doměkka. Na závěr přidáme petrželku s libečkem, trochu másla a osolíme. Necháme ještě 2 minuty povařit a můžeme podávat.
Přidat komentář