| Autor: | jakkkdy@ |
| Datum přidání | 31.05.2013 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 30 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | 65 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Cizrna Horeca
Luštěnina cizrna
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 6,41 g | 21,47 g | 6,51 g | 709,02 kJ (169 kcal) |
| celkově | 25,64 g | 85,88 g | 26,04 g | 2 836,09 kJ (677 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
V hrnci orestujeme cibulku, česnek, zázvor a kari koření. Restujeme max. minutu, aby suroviny nezhořkly, ale zároveň, aby provoněly. Přidáme nastrouhanou nebo na kostičky nakrájenou mrkev, zalijeme vývarem a necháme povařit. Přidáme cizrnu a ještě chvíli vaříme. Polévku rozmixujeme a nakonec přidáme zelené fazolky. Případně je rozmixujeme i s polévkou.
Přidat komentář