| Autor: | jakkkdy@ |
| Datum přidání | 31.05.2013 |
| Druh receptu | Příloha, Svačina |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 5 min |
| Počet porcí: | 8 ks |
| Přibližná cena: | 30 Kč |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Zeleninový vývar Brodo vegetale
Nasekaná čerstvá zelenina s hustou konzistencí.
Zeleninový vývar
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
Zeleninový vývar pálivý
Čirý zeleninový vývar. Sterilováno.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 1,90 g | 19,25 g | 1,50 g | 413,18 kJ (99 kcal) |
| celkově | 15,21 g | 154,01 g | 11,97 g | 3 305,40 kJ (789 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Vývar přivedeme k varu a za stálého míchání přisypeme polentu. Uvaříme hustou kaši, kterou rozetřeme na vymazaný plech. Dobře rozetřeme a necháme vychladnout (trvá to i několik hodin, nejlépe přes noc při pokojové teplotě). Poté nakrájíme na trojúhelníky. Poté dozlatova opečeme, nagrilujeme, nebo osmažíme a ihned podáváme.
Přidat komentář