Nakupujte fér potraviny
bez éček s naší aplikací
>
>
>
Více informací

Bílé fazole s cibulkou a tempehem
Autor: neznámý
Datum přidání 09.05.2012
Druh receptu Oběd, Večeře
 
Doba přípravy
surovin:
neuvedena
Doba vaření: neuvedena
Počet porcí: 4 ks
Přibližná cena: neuvedena
Chuť: nehodnoceno
Cena: nehodnoceno
Obtížnost: nehodnoceno
 
Přidat vlastní foto

Vhodné pro

Ingredience

  • 380 g bílých fazolí
  • 80 g uzeného tempehu
  • 1 cibule
  • 2 jarní cibulky
  • bazalka
  • máslo
  • sůl

Pro tento recept doporučujeme potraviny

Výživové hodnoty

  Bílkoviny Sacharidy Tuky Energetická hodnota
1 porce 5,84 g 10,01 g 7,30 g 530,03 kJ (127 kcal)
celkově 23,36 g 40,05 g 29,22 g 2 120,10 kJ (506 kcal)

Hodnoty jsou pouze orientační.

Postup přípravy

Bílé fazole den předem namočené uvaříme s bazalkou do měkka. Cibuli a jarní cibulku osmahneme dozlatova na másle, těsně před koncem přidáme tempeh pokrájený na kostičky a dosmahneme. Jakmile jsou fazole měkké, vmícháme cibulku s tempehem a lehce osolíme. Servírujeme na talíř vyskládaný salátem.


Přidat komentář

Hodnoťte hvězdičkami. 5 * = výborný
Chuť Cena Obtížnost

Užívatelské komentáře

Nebyly nalezeny žádné komentáře k receptu.

Nejnovější články

Jak jsme na tom s jódem?

V březnu se uskutečnil den JODu a při této příležitosti uspořádal SZU…

Nutrivigilance – zpráva za rok 2023

NUTRIVIGILANCE - zdravotní bdělost nad potravinami- souhrnná zpráva za rok 2023.

Test quinoy 2024

Ačkoliv je quinoa jedna z nejstarších plodin světa, Evropa ji objevila teprve…

Další zajímavé recepty