| Autor: | flybee |
| Datum přidání | 20.12.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Špagety bezvaječné těstoviny
Těstoviny bezvaječné sušené.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Concentrato di Pomodoro
Rajčatová pasta. Sterilováno
Rajčatový protlak albert Quality
Rajčatový protlak zahuštěný. Pasterováno. Na 100 g protlaku bylo…
Veto Vegi steak
Sójový výrobek, bez konzervačních látek, přirozeně bez cholesterolu.
Špagety – Quinoa s kukuřicí a rýží
Bezlepkové, BIO.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 24,42 g | 82,65 g | 7,05 g | 2 053,15 kJ (490 kcal) |
| celkově | 48,85 g | 165,30 g | 14,10 g | 4 106,30 kJ (981 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Špagety připravíme dle návodu. Na oleji osmahneme směs koření, přidáme na kolečka nakrájený pórek, rajský protlak a sójový granulát, který jsme předem namočili do vody se sójovou omáčkou. Krátce orestujeme a zalijeme 100 ml vody nebo vývaru. Dochutíme solí, několik minut dusíme pod pokličkou a můžeme podávat.
Pikantnější bezmasá verze Boloňské omáčky.
Přidat komentář