| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 15.09.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
15 min |
| Doba vaření: | 45 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Kečup sladký
Zpracovaná zelenina. Protlaky rajčatové. Sterilováno.
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Sušená rajčata ve slunečnicovém oleji s česnekem
Pasterováno.
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Tomato Ketchup
Kečup - rajčatový protlak ochucený. Pasterovaný výrobek. Na 100 g…
Na pánvičce si rozpálím olej, případně máslo a přidám brambory, které jsem pouze nakrájela a nechala se slupkou (nové brambory), nechám si je opéct do změknutí a postupně přidám sušená rajčátka, promíchám, osolím, opepřím a ještě nechám společně spojit chutě. Pro zvýraznění přidávám ještě lžíci kečupu a opět promíchám, dochutím a nakonec přidám nakrájenou pažitku nebo jinou bylinku. Je to rychlovka a jako příloha se hodí téměř ke všemu, děláme často s nějakou omáčkou.
Hotové zakapeme olivovým olejem.
Přidat komentář