| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 28.02.2011 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 35 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Smetana 12%
								
								
								Smetana 12%. Obsah tuku min. 12%. Tepelně ošetřeno UHT záhřevem.
							
								
									Gemüse Bouillon Zeleninový vývar
								
								
								Zeleninový vývar, bez přídavku droždí, s 10,7% zeleniny
							
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 3,74 g | 11,13 g | 2,44 g | 315,55 kJ (75 kcal) | 
| celkově | 14,96 g | 44,54 g | 9,74 g | 1 262,19 kJ (301 kcal) | 
Hodnoty jsou pouze orientační.
Na másle zpěníme cibulku, zalijeme vodou, přidáme bojón, brokolici a na kostky pokrájené brambory. Vaříme doměkka. Brambory s brokolicí vyjmeme a rozmixujeme na menší kousky (ne na kaši) nebo pokrájíme nožem. Vrátíme zpět do hrnce, osolíme, přidáme smetanu, oregáno a pár minut ještě povaříme.
Přidat komentář