| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 11.04.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 4 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Madeta Jihočeské máslo
								
								
								Obsah tuku: 82%
							
								
									Tradiční české máslo
								
								
								Máslo
							
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Zeleninová směs s kukuřicí
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Babiččina směs Ano
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Bulgur Arax
								
								
								Drcená pšenice
							
Bulgur si uvaříme v menším hrnci do měkka. V pánvi si na másle osmahneme jarní cibulku s fenyklem, para ořechy a žampióny. Přidáme zeleninu, podle chuti okořeníme a vaříme dokud nám zelenina nepovolí a neprohřeje se. Smícháme s bulgurem a můžeme podávat.
Přidat komentář