| Autor: | neznámý | 
| Datum přidání | 01.09.2012 | 
| Druh receptu | Oběd, Večeře | 
| Doba přípravy surovin: | 10 min | 
| Doba vaření: | 30 min | 
| Počet porcí: | 6 ks | 
| Přibližná cena: | neuvedena | 
| Chuť: | nehodnoceno | 
| Cena: | nehodnoceno | 
| Obtížnost: | nehodnoceno | 
| Přidat vlastní foto | |
 
				 
				 
				 
				 
				 
		
								
									Sůl s jodem Tesco Value
								
								
								Jedlá sůl s jodem vakuová
							
								
									Zeleninová směs s kukuřicí
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Babiččina směs Ano
								
								
								Hluboce zmrazená zeleninová směs
							
								
									Vegetol gold
								
								
								Rostlinný jedlý olej jednodruhový
							
								
									Slunečnicový olej
								
								
								Rostlinný jedlý olej. Jednodruhový, slunečnicový.
							
								
									Bulgur Arax
								
								
								Drcená pšenice
							
Propláchnutý bulgur zalijeme jednou takovým množství horké vody a vaříme na mírném ohni pod pokličkou asi 10-12 minut. Poté vařič vypneme a necháme už jenom dojít. V hrnci si osmahneme na oleji cibulku, přidáme Robi maso, zeleninovou směs, zalijeme vodou a vaříme do změknutí. Asi 5 minut před koncem podle chuti okořeníme. Máme-li a je zrovna sezóna přistup k čerstvým bylinkám a zázvoru, dáme přednost jim před sušenými. Ke konci zahustíme škrobem smíchaný s trochou vody a dochutíme shoyu.
Přidat komentář