| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 08.05.2012 |
| Druh receptu | Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Chocolade Manner
Čokoláda s min. 70% podílem kakaa. Minimální obsah kakaa v čokoládě:…
Milkin Čerstvé mléko plnotučné
Čerstvé mléko plnotučné, vysoce pasterované. Obsah tuku 3,5%.
Pšeničná múka celozrnná špeciál - stredná
Pšeničná mouka celozrnná
Nejdřív si smícháme sypké ingredience na korpus, k tomu potom přidám olej a nakonec mléko. Vše jemně ale důkladně rozmícháme, aby se netvořily hrudky a těsto mělo správnou konzistenci, můžeme buď přidat mouku nebo mléko v případě potřeby. Do vymazané formy máslem a vysypané kokosem nalijeme připravené těsto a upečeme při 175°C korpus. Po opečení přeliejeme rozpuštěnou kvalitní čokoládou s trochou másla a necháme ztuhnout. Když je korpus s čokoládou vychladlý, dozdobíme po celé ploše kvalitní šlehačkou a posypeme čokoládovými kousky a kuličkami.
Protože používáme celozrnnou mouku, je lepší nechat těsto před upečením odstát - mouka vsaje ještě nějaké mléko.
Přidat komentář