| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 07.12.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
20 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Snídaňová směs - maca, moruše, jahody
Směs obilovin
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Nejdříve si důkladně očistíme zeleninu. Mrkev a kapustu pokrájíme na malé kousky, cibuli na jemno. Na oleji orestujeme cibulku, přidáme zeleninu, zalijeme vodou, tak aby byla pod vodou a dusíme pod pokličkou. Po 5 minutách přidáme sůl a kari koření. Mezitím než nám zelenina změkne si uděláme jíšku. Na pánvi si rozpustíme máslo, poprášíme špaldovou moukou hladkou a zlehounka opražíme. Jestliže je zelenina měkka, zahustíme pohankovou kaší a jíškou. Povaříme za občasného míchání zhruba ještě 5 minut. Odstavíme z ohně a dochutíme citrónovou šťávou.Podáváme s bramborem.
Přidat komentář