| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 09.11.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 10 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Podmáslí kysané Boni
Kysané podmáslí s mlékem.
Jihočeské Podmáslí kysané Madeta
Kysaný mléčný výrobek
10 čerstvých vajec
Vejce nosnic v klecích. I. třída jakosti - vejce čerstvá A.
6 čerstvých vajec
Čerstvé vejce nosnic v klecích. Jakostní třída: I. třída jakosti -…
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 6,95 g | 62,75 g | 3,61 g | 1 268,39 kJ (303 kcal) |
| celkově | 69,53 g | 627,45 g | 36,06 g | 12 683,90 kJ (3029 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Dýně nastrouháme na jemném struhadle. Přidáme vejce, podmáslí, sodu, cukr a mouku. Přidáme na kostičky nakrájené hrušky. Smažíme na tenké vrstvě oleje pod pokličkou na mírném ohni dozlatova.
Přidat komentář