| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 05.08.2012 |
| Druh receptu | Oběd, Svačina, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
5 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Bílý jogurt z Valašska
mléčný produkt
Jogurt bílý Boni
Jogurt bílý
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Olio extra vergine di oliva
Extra panenský olivový olej
Olio di sansa di oliva
Olivový olej z pokrutin
Ovesné vločky namočíme do vody a necháme nabobtnat. Na oleji osmahneme pozvolna cibulku, dále přidáme rozdrobené droždí a opékáme dokud nám nezhoustne, dále přidáme ovesné vločky a uvařené fazole. Podle chuti osolíme a už jen krátce prohřejeme, postačí 2 minuty. Pomazánka se hodí na topinky z celozrnného chleba.
Nevíte co se zbylými fazolemi z předchozího dne, není nic jednoduššího než fazolová pomazánka.
Přidat komentář