| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 27.10.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Jako první si zaliju hrášek horkou vodou, přidám k němu stroužek česneku, masox a osolím, nechám společně vařit do změknutí. Kdo chce přidá k polévce asi 20dkg kvalitní uzeniny, která polévku výborně ochutí. Když mám hrášek měkký, vyndám si pár kuliček jen na dozdobení a zbytek rozmixujeme mixérem na hladký krém, přidám jednu kvalitní smetanu, podravku a osolím dle chuti, takto nechám společně ještě povařit. Po vypnutí nechávám asi 5 minut na plotně ještě dojít a pak podáváme dozdobené kuličkami hrášku, bylinkou, případně smetanou na ozdobu.
Přidat komentář