| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 13.08.2011 |
| Druh receptu | Snídaně, Svačina, Zákusek |
| Doba přípravy surovin: |
2 min |
| Doba vaření: | 15 min |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 6,01 g | 50,73 g | 1,97 g | 1 020,76 kJ (244 kcal) |
| celkově | 12,02 g | 101,46 g | 3,93 g | 2 041,53 kJ (488 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Vanilkový puding smícháme s pohankovými vločkami, jahelnou kaší, třtinovým cukrem, zalijeme studenou vodou a dáme zahřívat. Vaříme za stálého míchání do zhoustnutí. Jakmile nám kaše probublává, stáhneme na mírnější oheň a povaříme ještě přibližně 7 minut. Nezapomínáme stále míchat. Je-li kaše příliš hustá, rozředíme ještě vodou na požadovanou hustotu kaše. Uvařenou kaši servírujeme do misky či pohárku, doprostřed dáme rybízovou marmeládu a navrch půlku vlašského oříšku.
Přidat komentář