| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 01.05.2012 |
| Druh receptu | Svačina |
| Doba přípravy surovin: |
neuvedena |
| Doba vaření: | neuvedena |
| Počet porcí: | 2 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Rýžové bio piškoty
Piškoty bez lepku. Trvanlivé pečivo.
Kokosové mléko si zahřeje a jakmile se začně vařit, přidáme dětskou krupičku a rozmačkané co nejvíce zralé (klidně přezrálé) banány. Nechám chvíli povařit a přidám lžičku másla na zjemnění, poté vypnu a nechám pomalu dojít, přimíchám med podle chuti. Do připravených misek si naspod vyskládám bezlepkové piškoty a dám první vrstvu hotového pudingu, zasypu nastrouhaným kokosem, znovu navrstvím piškoty a puding a opakuji, dokud je nenaplním, navrch posypeme mletými vlašskými ořechy a dozdobíme piškoty.
Místo medu můžete vyzkoušet vanilku nebo vanilkový cukr a místo oříšků kakako.
Přidat komentář