| Autor: | neznámý |
| Datum přidání | 18.07.2010 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 40 min |
| Počet porcí: | 4 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Madeta Jihočeské máslo
Obsah tuku: 82%
Tradiční české máslo
Máslo
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Rajčata Cherry červená
Kulatá. Jakost I.
| Bílkoviny | Sacharidy | Tuky | Energetická hodnota | |
| 1 porce | 9,22 g | 37,68 g | 6,14 g | 934,85 kJ (223 kcal) |
| celkově | 36,86 g | 150,71 g | 24,54 g | 3 739,40 kJ (893 kcal) |
Hodnoty jsou pouze orientační.
Jáhly promícháme se solí a uvaříme podle návodu uvedeném na obalu. Mezitím na pánvi rozpustíme máslo na, kterém necháme cibulku zesklovatět, poté poprášíme moukou a smažíme dozlatova. Omytá rajčata omyjeme, pokrájíme na kousky a společně s jáhlami přidáme do pánve. Zamícháme a ještě chvíli povaříme. Podáváme sypané sýrem.
Přidat komentář