| Autor: | Lucka |
| Datum přidání | 01.08.2011 |
| Druh receptu | Oběd, Večeře |
| Doba přípravy surovin: |
10 min |
| Doba vaření: | 50 min |
| Počet porcí: | 3 ks |
| Přibližná cena: | neuvedena |
| Chuť: | nehodnoceno |
| Cena: | nehodnoceno |
| Obtížnost: | nehodnoceno |
|
Přidat vlastní foto
|
|
Rýže natural
Rýže dlouhozrnná natural
Sůl s jodem Tesco Value
Jedlá sůl s jodem vakuová
Arax Rýže basmati
Rýže basmati
Kukuřice Nowaco
Hluboce zmrazená kukuřice.
Nejdřív si na pánvičce a olivovém oleji lehce osmahnu vyloupané krevety-kupuji zamražené. Postupně k nim přilévám drůbeží vývar, vsypeme již hotovou uvařenou rýži, pokrájenou zeleninu a jako poslední na kostičky nakrájený meloun, opatrně promícháme a podle chuti si dosolíme, přisypeme ušené bylinky - bazalka, oregano, libeček apod. a ještě společně chvíli necháme dodusit. Hotové dozdobíme čerstvou bazalkou nebo něčím podobným. Dobrou chuť.
Jako obměnu místo krevetek často dělám s levnější variantou krabími tyčinkami.
Přidat komentář